Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR - vid institutionen för kliniska vetenskaper

Just nu har vi inga lediga anställningar


Men det går alltid bra att höra av sig med en intresseanmälan till Göran Liljedahl, administrativ chef vid vår institution


Alla lediga anställningar vid Sahlgrenska akademin

 

 

Detta är vår institution

Institutionen för kliniska vetenskaper bedriver forskning och utbildning som sätter människans hälsa och livskvalitet i fokus.
Vi representerar 15 avdelningar inom olika ämnesområden. Genom ett stimulerande och berikande samarbete med sjukvården vid Sahlgrenska universitetssjukhuset har vi utvecklat en plattform som gynnar vården, utbildningen och forskningen. Med våra engagerade medarbetare, forskare och drygt 300 doktorander och studenter har vår institution byggt upp en stark forsknings- och undervisningsprofil.
Vi ansvarar för grundutbildningen för Läkarprogrammet termin 8, 9 och 11 och sjukhusfysikerprogrammet termin 5–10 samt spetskompetens-utbildningar med allt större globalt engagemang.

Avdelningens aktuella avhandlingar

Här finner du institutionens disputationer från 2017 och framåt. Varje doktorand och dennes avhandlinga presenteras i en sammanfattning, samt med en länk till hela avhandlingen på GUPEA.
Länk till sidan om våra disputationer

Sidansvarig: Katarina Olinder Eriksson|Sidan uppdaterades: 2018-05-28
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?