Utlysning - stipendium för utbildning på grundnivå (GU 2020/1230)

Nyhet: 2020-04-27

Avdelningen för kirurgi, institutionen för kliniska vetenskaper, utlyser härmed ett stipendium på grundnivå inom projektet "Fine-tuning redox biology to target lung cancer cells".

Preliminär utbildningsplan

Syftet med stipendiet är att undersöka redox-relaterade metaboliska svagheter i olika lungcancer modeller.
Behörig ska ha förkunskaper molekylärbiologi, biokemi, fysiologi eller en närstående disciplin. Det är viktigt att sökande har praktisk erfarenhet av molekylär- och cellbiologi-tekniker. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, intresse och motivation för ämnesområdet.
Ytterligare upplysningar om stipendiet lämnas av handledare Bitr. Prof. Volkan Sayin, volkan.sayin@wlab.gu.se, Göteborgs Universitet.

Stipendiebelopp

Stipendiet är på 10000 kr/månad och under stipendieperioden 2020-06-01 till 2020-08-31, totalt 30 000 kr under tre månader.

Ansökan

Ansökan görs via blanketten Ansökan om stipendium Intyg om gymnasieexamen ska bifogas ansökan.
Ansökan och CV mailas till bitr. prof. Volkan.Sayin@wlab.gu.se senast 2020-05-14.

AV: Johanna Gustavsson