Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Peter Naredi talare vid seminarium för Thailändska Hälsoministeriet

Nyhet: 2015-05-11

 

Professor Peter Naredi, är inbjuden som talare vid ett seminarium för Thailändska Hälsoministeriet, på temat - Hälsolösningar för ett åldrande samhälle. Seminariet äger rum i Bankok den 25 maj 2015 och arrangeras av svenska ambassaden i Thailand. Han kommer att tala om cancervården i Sverige med fokus på den nationella cancerstrategin och den snabbt ökande cancerförekomsten i en åldrande befolkning.

Äldre personer utgör en växande andel av den svenska befolkningen. Många är vid god hälsa och lever ett aktivt liv, och de flesta bor i sina egna hem. Enligt en FN-stödd global studie, är Sverige den bästa platsen i världen att åldras på. Det finns lösningar, teknologier och livsfilosofisk åskådning inom den svenska sjukvården som kan inspirera Thailands fortsatta framsteg när det gäller att utveckla ett hälso- och sjukvårdssystem med kvalitet, effektivitet och jämlikhet.

Läs programmet och inbjudan till seminariet via bifogad pdf här
 


 

 

 

 

AV:

Sidansvarig: Susanne Lj Westergren|Sidan uppdaterades: 2015-08-28
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?