Joint Japan Sweden Radioecology Workshop, 2 Sep

Nyhet: 2015-08-28

On September 2 there will be a workshop about research within radioecology at the Department of Radiation Physics, Sahlgrenska University Hospital.

Several researchers from the Department of Agriculture at Tokyo University are visiting Gothenburg and the joint workshop between Japanese and Swedish researchers will be held to exchange experiences within radioecological research and to promote future collaborations between Sweden and Japan. The workshop will contain presentations from several Japanese researchers as well as researchers from different areas in Sweden.

The workshop will take place in Stora Kurssalen between 8:30 and 17:00, and is open for anyone who is interested in learning more about radioecology.

More information at the Dept of Radiation Physics