Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Lycka till Ian

Ackompanjerad av toner från Beatles och All You Need is Love avtackades vår avgående prefekt Ian Milsom. Vi var många som samlats i Birgit Thilander fredagen den 20 januari. Ian berättade att han under alla år stormtrivts i sin roll som prefekt vid vår institution och att han är säker på att han kommer att sakna oss alla … om han bara hinner, då nya jobbet som chef för Område 1 på Sahlgrenska Universitetssjukhuset innebär många nya utmaningar och kommer hålla honom strängt upptagen.

Bild: Helena Brisby proprefekt och Ian Milsom avgående prefekt

Han tillönskades sedan en lyckad framtid med mängder av presenter och hjärtliga tal. Han har uppskattats som en person som varit rak och tydlig i sin kommunikation, lyckats rida ut många stormar och varit skicklig på att förhandla. Han har också uppskattats för en simultankapacitet utöver det vanliga. Men framför allt för sin omtanke och varma humor.

Från institutionen fick han ett presentkort på en tvådagarsvistelse vid Ems Herrgård för fiske under Vårfiskeperioden. Emån räknas som ett av världens främsta havsöringsvatten.

Ralf Peeker och dotter spexade och spelade upp en härlig musikkavalkad av Beatles-låtarna All You Need is Love, Let It Be och Yesterday.

Vi kommer sakna hans glada skratt i korridoren, den smattrande rullväskan och hans värmande leende.

Ian Milsom tackade alla från djupet av sitt stora hjärta.

Sidansvarig: Susanne Lj Westergren|Sidan uppdaterades: 2017-02-24
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?