Kompletterande utbildning av utländsk examen

Vid Göteborgs universitet anordnas kompletterande utbildning för läkare, tandläkare och sjuksköterskor.

Göteborgs universitet har tillsammans med Karolinska Institutet, Linköpings universitet och Lunds universitet fått i uppdrag att anordna kompletterande utbildning för personer med avslutad läkar-, tandläkar- och sjuksköterskeutbildning från annat land än EU-länder, Norge, Island, Liechtenstein eller Schweiz.

Institutionen för kliniska vetenskaper medverkar vid flera delkurser för läkare inom detta program, bland annat delkursen Kirurgi som innefattar kurser inom anestesi, ortopedi och kirurgi, samt delkurserna Gynekologi och Pediatrik.

Samtliga utbildningar startar en gång per år, på höstterminen, under förutsättning att resurser tilldelas.

För mer information kring detaljer och ansökan mm, se på denna länkade sidan till Kompletterande utbildning av utländsk examen

Handläggare Pernilla Hultberg länk till kontaktinformation finns här

Sidansvarig: Susanne Lj Westergren|Sidan uppdaterades: 2015-06-03